Go to main content of this page.

logo erfrecht planners Sittard- Geleen en Eindhoven

Dé erfrecht planners

Stel uw vermogen veilig voor het te laat is. Bij onze erfrecht specialisten bent u verzekerd van helder, begrijpelijk advies helemaal afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Onze erfrechtplanners zijn gespecialiseerd in erfrecht in de breedste zin van woord. Van een testament of erfenis, tot volmachten en schenkingen. Wilt u weten hoe het zit met uw nalatenschap? Neem dan contact op voor een gratis advies.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

 

Gespecialiseerd in de fiscale kant van erfrecht

Erfbelasting is voor velen een bron van frustratie en ergernis. Toch betalen erfgenamen onbewust vaak te veel. Omdat over dit vermogen in het verleden al belasting is betaald (inkomsten- en vermogensbelasting) voelt erfbelasting als onrechtvaardig.

Onze erfrecht planners zijn experts op het gebied van fiscaal erfrecht. Ons motto is: “Vermogen is om van te leven!” Dankzij jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe u uw vermogen veilig stelt, uw geld niet kwijt raakt aan een zorginstellingen en minder erfbelasting of erfrecht belasting hoeft te betalen. Wilt u snel duizenden euro’s besparen op erfbelasting? Of uw persoonlijke erfrechtbelasting berekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag!

Heeft u uw nalatenschap goed geregeld?

Zo’n 95% van alle mensen heeft de zaken rondom erfrecht helaas niet goed geregeld. Grote kans dat u wel weet of voelt dat het nog niet 100% in geregeld is, maar de stap om er echt iets aan te doen voor u uitschuift. Dat snappen wij, het is immers niet iets waar u dagelijks bij stil wilt staan.

Toch adviseren wij om hier kritisch naar te laten kijken. Wij helpen u graag om al uw zaken rondom erfrecht nu eindelijk echt goed te regelen, voor het te laat is. U wilt uw vermogen immers graag veiligstellen, uw dierbaren zonder zorgen achterlaten en conflicten voorkomen. Dat is wel zo’n prettig gevoel!

Laat u adviseren door onze erfrecht planners

Wilt u eindelijk precies weten hoe het zit? Maak dan vrijblijvend een afspraak. De ervaring leert dat een gesprek met onze adviseert zeer verhelderend is. Zeker omdat u weet dat alles daarna volledig en correct wordt geregeld, tot en met alle benodigde notaris akten.

Hoe kunnen wij u met erfrecht helpen?

 

Top 5 erfrecht vragen

Onze erfrecht planners beantwoorden dagelijks vragen over erfrecht, van eenvoudig tot zeer complex. Heeft u vragen? Wacht niet te lang en neem snel contact met ons op.

1. Hoe stel ik mijn vermogen veilig voor mijn partner en kinderen?

Er zijn voldoende opties om het vermogen veilig te stellen. Het moet alleen een keer goed geregeld worden.

2. Hoe kan ik besparen op erfbelasting betalen?

Erfrecht belasting betalen is geen pretje. Onze erfrecht planners kennen echter de kneepjes van het vak en gaan tot het uiterste om erfbelasting betalen te minimaliseren. 

3. Wat is een verklaring van erfrecht?

In een verklaring van erfrecht staat wie de erfgenamen zijn. Waarom is zo’n verklaring van erfrecht nodig? Met een verklaring van erfrecht kunnen erfgenamen aantonen dat zij recht hebben op het banktegoed van de overledenen. 

4. Waarom is een verklaring van erfrecht nodig als er een testament is?

Het testament alleen is voor de bank niet voldoende om zeker te weten of iemand erfgenaam is. Het kan namelijk zo zijn dat degene die het testament gemaakt heeft, later nog bij een (andere) notaris een ander testament gemaakt heeft, zonder dat de familie daar iets van wist. Middels een verklaring van erfrecht verzekert de bank zich ervan de juiste personen, de juiste gelden uit te keren. 

5. Wat kost een verklaring van erfrecht?

Wilt u weten wat de notariskosten zijn voor een verklaring van erfrecht? Een akte van erfrecht kosten kunnen verschillen per situatie. Neem contact op met onze adviseurs, dan praten we u bij over de actuele prijzen. 

Stel uw erfrecht vraag aan de erfrecht experts 

Waarom Erfrecht Planners?

✔ Persoonlijke aanpak

✔ Helder advies

✔ Experts in fiscaal erfrecht

✔ Vaste prijs, zonder verrassingen

✔ Alles in 1 keer goed gegereld