Go to main content of this page.

logo erfrecht planners Sittard- Geleen en Eindhoven

Onze mensen

De erfrecht planners beschikt over een deskundig team van adviseurs. Wij staan u graag bij op het gebied van erfrecht.

mr. M.C.A. (Mat) Scheepers

Mat (1973) studeerde Fiscaal Recht en werkte bij Deloitte, de Rabobank en Staalbankiers. Mat sloot zich met zijn eigen bedrijf, Scheepers Financieel Advies en Planning, aan bij Perrée & Partners en is één van de initiatiefnemers van De Erfrechtplanners. Mat beschikt over een zeer uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Erfrecht en werkt nauw samen met notariskantoren in het zuiden van het land.

 


De Erfrecht planners Sittard

0800-1031
mat@erfrechtplanners.nl

Ir. H.F. (Henk) Perrée

Henk (1966) werkte na zijn studie aan de Universiteit achtereenvolgens voor DSM, General Electric en Lincoln Electric en bekleedde daar verschillende management posities. Na deze internationale carrière heeft Henk zich aangesloten bij het bedrijf van zijn familie, Perrée & Partners. Perrée & Partners is één van de initiatiefnemers van De Erfrechtplanners. Henk specialiseerde zich, als partner binnen Perrée & Partners, in alle zaken die te maken hebben met Schenken, Erven en Testament.

 

De Erfrecht planners Eindhoven

0800-1041
Henk@erfrechtplanners.nl

Vivian van Ommeren

Vivian (1975) studeerde International Business Administration aan de HEAO en werkte ruim 16 jaar als vermogensadviseur bij de SNS Bank. Naast de vermogensvraagstukken bij leven, die tot haar dagelijkse adviespraktijk behoorden, kwam er ook steeds meer vraag naar mogelijkheden voor vermogensoverdracht bij overlijden. Derhalve heeft Vivian zich gespecialiseerd in schenken, erven en testament advisering. Sinds 1 januari 2014 is ze ingeschreven in het Register Estate Planners (REP).

Frank Janssen 

Frank (1965) studeerde bedrijfseconomie aan de UM te Maastricht (drs.) en is sinds 2002 gecertificeerd Financieel Planner (FFP). In 2011 heeft hij succesvol de opleiding tot Private Life Planner (PLP) afgerond. Frank werkte gedurende 20 jaar als accountmanager voor Rabobank Private Banking. Frank omschrijft zichzelf als een klantgerichte, betrouwbare en deskundige adviseur. Door zijn opleidingen en uitgebreide ervaring kan hij zijn klanten uitstekend adviseren op het gebied van de nalatenschapsplanning. Frank heeft een uitgebreid netwerk en goede contacten met een aantal notaris- en accountantskantoren in de regio Zuid-Limburg.

Erik
Luit

Erik (1968) is gelouterd in de financiële wereld. Erik werkte meer dan twee decennia bij Nationale-Nederlanden en staat geregistreerd als financieel planner.  Door zijn gedegen opleiding en uitgebreide ervaring is Erik een deskundige gesprekspartner. Erik helpt u graag bij uw vragen op het gebied van testamenten, volmachten, schenkingen etc.

Rob Dreessen - Erfrecht Planner

Rob Dreessen

Rob (1961) studeerde notarieel recht en is 32 jaar werkzaam geweest in het notariaat, waarvan 18 jaar als notaris. Zijn specialisaties zijn erven en schenken voor particulieren. Denk dan aan het maken van testamenten, samenlevingsovereenkomsten alsmede het voorkomen van interen op vermogen bij intrede in een zorginstelling. Maar ook voor ondernemers. Denk dan aan calamiteitenregelingen, bedrijfsstructuren en bedrijfsopvolging. Als voormalig notaris weet hij de weg binnen alle complexe regels.